Me työnantajana

Prima Pet Premium Oy tarjoaa helppoja ja vastuullisia valintoja eläinystävien hyvinvoinnista huolehtimiseen. Tämän innoittamina me primapetiläiset teemme työtä suurella sydämellä. Meitä on tällä hetkellä noin 60 asiantuntijaa ja työskentelemme oston, asiakaspalvelun, tuotekehityksen, markkinoinnin, myynnin, varaston, IT:n, talouden ja HR:n monipuolisissa tehtävissä. Lisäksi omassa koiranruokatuotannossamme työskentelee kasvava porukka erilaisissa tuotannon työtehtävissä.

Uskomme vahvasti, että yhteisöllisyydellä ja työhyvinvoinnilla on iso merkitys meille kaikille. Siksi työhyvinvoinnin kehittäminen on tiiviisti mukana sekä strategiassa että työn arjessa.

Arvojemme mukaisesti vaalimme yhteisöllisyyttä auttamalla kaveria onnistumaan ja vahvistamalla yhdessä rennon avointa työilmapiiriä. Tiimipäivät ja yrityksen yhteiset tapahtumat kuuluvat säännöllisesti ohjelmaan.

Miksi meillä on hyvä työskennellä?

Kannustamme asiantuntijoitamme kehittämään omaa työtään ja tuomaan esille ideoita. Pienikin idea voi olla jonkin suuren alku. Meillä pääset vaikuttamaan omaan työhösi, ja satsaamme työssä ja uralla kehittymiseen erilaisin osaamisen kehittämisen keinoin. Toimintamme kansainvälistyy jatkuvasti, joten tarjolla on myös kansainväliseen yhteistyöhön painottuvia tehtäviä.

Meillä voi tehdä työtä hybridisti läsnä- ja etätyötä vaihdellen. Sitoutuneet työntekijät ovat yrityksen menestyksen kivijalka, minkä vuoksi tarjoamme erinomaiset henkilöstöedut, kuten polkupyöräedun sekä liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietuja E-passin kautta. Lisäksi omalle lemmikille saa hankkia ruoat edullisesti henkilökuntahintaan.

Pääkonttorimme sijaitsee tällä hetkellä Tampereella, ja toimistokoirat värittävät säännöllisesti konttorimme arkea.

Olisitko sinä tuleva primapetiläinen? Katso avoimet työpaikkamme tai lähetä avoin hakemus.

Työpaikka­ilmoitukset

Katso avoimet työpaikkamme ja hae mukaan työyhteisöömme.

Haemme nyt Tampereelle markkinointitiimiimme työkaveria nimikkeellä

CONTENT PRODUCER (vanhempainvapaan sijaisuus)

Toivomme, että sinulla on vahvat sisällöntuotannon ja ennen kaikkea sisältöjen hakukoneoptimoinnin taidot, sillä verkkosivusisältöjen tuottaminen ja niiden optimointi ovat tämän työn keskiössä.

Hae paikkaa 3.3. mennessä.

Avoin hakemus

Avoin hakemus
Johtaja, henkilöstö ja kehittäminen

Riikka
Mikkonen

Olisitko sinä tuleva primapetiläinen? Katso avoimet työpaikkamme tai lähetä meille avoin hakemuksesi.