Prima Pet Premium Oy

Prima Pet Premium Oy on tamperelainen lemmikkieläinruokien valmistaja, maahantuoja ja tukkuliike, joka aloitti toimintansa vuonna 1999. Tarinamme ulottuu aina vuoteen 1955 saakka, jolloin Saarioinen Oy perusti päätuotemerkkimme Hau-Hau Championin.

Lemmikinruoissamme pitkät perinteet yhdistyvät nykyaikaiseen tutkimustietoon ja vankkaan ammattitaitoon.

Kansainvälisyys

Toimintamme on vuosien saatossa laajentunut muihin Pohjoismaihin, Baltiaan ja Keski-Eurooppaan. Vuodesta 2021 lähtien olemme olleet osa tšekkiläistä Vafo-konsernia.

Tänä päivänä liikevaihtomme on noin 40 miljoonaa euroa, ja tuotteisiimme kuuluvat niin lemmikkien kuivaruoat, märkäruoat, koiranmakkarat, herkut ja puruluut kuin kissanhiekatkin.

Lemmikit ovat
lähellä sydäntämme,
ja Prima Pet -perheeseen
kuuluukin työn­tekijöidemme
lisäksi myös koko joukko
omia lemmikki­ystäviämme.

Suomalaista suunnittelua ja tuotekehitystä

Kotimaisten päivittäistavarabrändiemme Hau-Hau Championin, PrimaCatin ja PrimaDogin tuotteet suunnitellaan ja kehitetään Suomessa oman asiantuntijatiimimme voimin. Luotsaamme itse myös brändiemme markkinointia sekä kotimaassa että kansainvälisillä markkinoilla.

Meitä primapetiläisiä työskentelee Suomessa noin 60, ja joukkoon kuuluu vähintään saman verran omia lemmikkejämme.

Tuotekehityksemme ytimessä ovat aina sekä lemmikkien hyvinvointi että lemmikinomistajien etu, mikä toteutuu hinta-laatusuhteeltaan erinomaisilla, lemmikkien hyvinvointia tukevilla tuotteilla.

1955


Tarinamme alku ulottuu vuoteen 1955 saakka, jolloin Saarioinen Oy perusti päätuotemerkkimme
Hau-Hau Championin.

Kotimainen tuotanto

Keväällä 2023 aloitimme koirien kuivaruoan valmistuksen Nokialla Pirkanmaalla. Valmistamme tehtaassa muun muassa Hau-Haun vehnättömät kuivaruoat. Tutustu tarkemmin Hau-Haun kotimaisiin koiranruokiin.

Uusi Nokian tehdas työllistää kymmeniä ihmisiä ja tarjoaa mahdollisuuden myös sopimusvalmistukseen. Hyödynnämme tehtaalla valmistetuissa kuivaruoissa mahdollisimman paljon kotimaisia raaka-aineita, ja tehtaan rakentamisessa on huomioitu kestävät ratkaisut.