Sponsorointi ja hyväntekeväisyys

Etsitkö sponsoria tapahtumaan tai yhdistykselle? Prima Pet Premium ohjaa lemmikinruokabrändiensä (Hau-Hau Champion, PrimaCat, PrimaDog ja Brit Care) sponsorointituen eri toimijoille vuosittain. Arvioimme hakuprosessissa kunkin brändin sponsorointi- ja yhteistyötavoitteisiin mahdollisimman hyvin sopivia kohteita sekä pyrimme molempia osapuolia hyödyttävään kokonaisuuteen.

Alla olevalla sponsorointilomakkeella voit hakea tuotesponsorointia tapahtumaasi silloin, kun haku on avoinna. Alta löytyvällä hyväntekeväisyyslomakkeella voit ilmoittaa halukkuutesi vastaanottaa hyväntekeväisyystuotteita satunnaisesti.

Sponsorointihaku ja kriteerit

Vuoden 2024 yhteistyökumppanit on valittu.
Tällä hetkellä meillä ei ole avoinna olevaa sponsorointihakua. Ilmoitamme sponsorointihaun avautumisesta tällä sivulla, kun haku on taas auki. Emme käy läpi hakuajan ulkopuolella lähetettyjä hakemuksia.

Hyväntekeväisyys

Meille on tärkeää auttaa myös kodittomia ja muita apua tarvitsevia lemmikkejä, ja lahjoitammekin säännöllisesti tuotteita hyväntekeväisyyteen. Lahjoituskohteen toiminnan täytyy olla voittoa tavoittelematonta, ja tuotteita on pystyttävä sekä vastaanottamaan että varastoimaan lavoittain.