Sponsorointi ja hyväntekeväisyys

Etsitkö sponsoria tapahtumaan tai yhdistykselle? Prima Pet Premium ohjaa lemmikinruokabrändiensä (Hau-Hau Champion, PrimaCat, PrimaDog ja Brit Care) sponsorointituen eri toimijoille vuosittain. Arvioimme hakuprosessissa kunkin brändin sponsorointi- ja yhteistyötavoitteisiin mahdollisimman hyvin sopivia kohteita sekä pyrimme molempia osapuolia hyödyttävään kokonaisuuteen.

Alla olevalla lomakkeella voit ilmoittaa kiinnostuksesi sponsorointiyhteistyöhön tai halukkuutesi vastaanottaa hyväntekeväisyystuotteita satunnaisesti.

Sponsorointihaku ja kriteerit

Näin haet meiltä tuotesponsorointia:

Haku vuoden 2023 sponsoroinneille on päättynyt. Täytä alla oleva sponsorointilomake, jos haluatte hakea vuosisponsorointia yhdistyksellenne vuodelle 2024. Haku on auki 31.10.2023 asti. Hakemukset käsitellään hakuajan päätyttyä.

Hakijayhdistyksen on oltava rekisteröity ja toiminnan tulee olla voittoa tavoittelematonta. Lisäksi toiminta-alueen on oltava Suomi. Edellytämme, että hakijalla ei ole kilpailevaa koiran- tai kissanruokabrändiä sponsorina. Toivomme myös, että olette valmiita aktiivisesti tarjoamaan brändillemme näkyvyyttä, esimerkiksi somekanavilla ja nettisivuillanne.

Hyväntekeväisyys

Meille on tärkeää auttaa myös kodittomia ja muita apua tarvitsevia lemmikkejä, ja lahjoitammekin säännöllisesti tuotteita hyväntekeväisyyteen. Lahjoituskohteen toiminnan täytyy olla voittoa tavoittelematonta, ja tuotteita on pystyttävä sekä vastaanottamaan että varastoimaan lavoittain.

Sponsorointi­lomake

Sponsorointilomake

Bränditoive. Valitse yksi tai useampi.

Yhdistys

Tapahtuma

Hyvän­tekeväisyys­lomake

Hyväntekeväisyyslomake

Haetko tuotelahjoitusta kissoille vai koirille?

Haetko lahjoitusta tiettyyn hyvän­tekeväisyys­keräykseen?

Yhdistys

Lahjoituksen vastaanottaja