Brändimme

Olemme lemmikkieläinten ruokiin erikoistuneiden brändien koti. Laadukkaat brändimme ovat läsnä lemmikinomistajien arjessa. Tuotemerkkejämme yhdistää helpot ja vastuulliset valinnat eläinystävien hyvinvoinnista huolehtimiseen. Brändiportfoliomme muodostuu sekä tunnetuista kotimaisista että suosituista kansainvälisistä brändeistä.

Hyvä ruoka on jokakoiranoikeus. Siksi löydät Hau-Haun laadukkaat koiranruoat, herkut ja puruluut helposti ja järkevällä hinnalla sieltä, mistä ostat ruokaa muillekin perheenjäsenille. Tutustu tuotteisiin!

PrimaCatin ruoat sisältävät aina runsaasti lihaa eivätkä koskaan kissalle tarpeetonta vehnää tai lisättyä sokeria. Miksi? Koska kissa kaipaa juuri sen tarpeisiin suunniteltua ruokaa voidakseen hyvin. Kissan ruokinta on taitolaji, jossa PrimaCat auttaa sinua.

PrimaDogin vatsaa hellivät koiranruuat on tehty huolettomaan koiranelämään. Huolellisesti suunnitellut reseptimme ovat saaneet inspiraationsa pohjoismaisesta luonnosta. Ruuat ja herkut sisältävät runsaasti lihaa, mutta eivät lainkaan vehnää, soijaa tai keinotekoisia maku- ja väriaineita. Kun koirasi ruokinta on helppoa ja huoletonta, yhteisiin hetkiin koiraystävän kanssa jää entistä enemmän aikaa.

Carnilove on kehitetty kissojen ja koirien luonnollista ruokavaliota kunnioittaen. Viljattomat reseptit sisältävät runsaasti korkealaatuista lihaa tai kalaa sekä metsämarjoja ja yrttejä. Tuotteiden eläinproteiinin lähteinä on käytetty myös erikoisempia raaka-aineita, kuten fasaania ja villisikaa. Anna lemmikillesi mahdollisuus palata juurilleen!

Brit tarjoaa korkealaatuista ruokaa rakkaudella koirille, kissoille ja perheen pikkulemmikeille. Brit-tuotesarjojen täys- ja täydennysravinnot auttavat pitämään lemmikin terveenä, mikä mahdollistaa ihmiselle onnellisia yhteisiä hetkiä lemmikin kanssa. Tutustu Brit-tuotteisiin!

Eläinlääkäriruokasarja Brit Veterinary Diet sisältää valikoiman eläinlääkäreiltä saatavia gluteenittomia, terapeuttisia ruokia. Ruoat on suunniteltu pitkällä kokemuksella, ja niiden suunnittelussa on otettu huomioon viimeisin tutkimustieto koiran ja kissan ravitsemuksesta eri terapia-alueilla. Tutustu lisää!

Profine-ruoat sisältävät luonnollisia raaka-aineita, jotka yhdessä muodostavat tasapainoisen ravinnon lemmikillesi. Profine tarjoaa kissoille ja koirille kaiken, mitä ne tarvitsevat voidakseen hyvin.

Parasta pikkuystäville! Freddy-tuotesarjasta löytyy laadukkaat täysravinnot, herkut ja kuivikkeet lemmikkikaneille ja -jyrsijöille. Birdy-tuotteet taas on valmistettu pienten lemmikkilintujen parhaaksi.

Ensiluokkaiset Sam’s Field -koiran- ja kissanruoat on koostettu maatilan parhaista ainesosista vastaamaan koirien ja kissojen erilaisia ravintovaatimuksia. Olivatpa koirasi tai kissasi ravitsemustarpeet millaiset hyvänsä, se tulee ihastumaan Sam’s Fieldin ruokiin. Tervetuloa Sam’s Fieldin maailmaan!

Planet Pet Society tarjoaa parasta laatua koirille ja kissoille. Tuotekategoriaan kuuluvat kuiva- ja märkäruoat, herkut sekä puruluut. Planet Pet Society välittää lemmikkien hyvinvoinnista maailmanlaajuisesti ja lahjoittaa vuosittain 1 % voitostaan eläinten hyvinvointiin. Lue lisää!